A KDNP egymillió forint értékű élelmiszert adományozott Kárpátaljának [galéria]

A Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti frakciója az idén ismét támogatja a nehéz helyzetben élő határon túli magyarokat. Március 16-án a KDNP frakció hivatal dolgozói Újfehértón találkoztak a Kárpátaljáért Területi Jótékonysági Alapítvány munkatársaival, hogy átadjanak közel 3 tonna tartós élelmiszert. Az adományból összeállított tízezer forint értékű csomagokat az Alapítvány juttatja el a leginkább rászorulók részére.

A KDNP frakció ezzel az akcióval  a Karitatív Tanács kezdeményezéséhez csatlakozott.

2016. március 10-én Beregszászon tartotta első kihelyezett ülését a Karitatív Tanács (KT), amelynek tagjai nagy volumenű közös segélyakcióról döntöttek. Mint Soltész Miklós államtitkár, a KT elnöke elmondta: Üzenetértéke van annak, hogy Kárpátalján tartották az ülés, jelezve ezzel a kárpátaljai magyarságnak és az ukrán embereknek, hogy Magyarország nem feledkezett meg róluk.

Fotógaléria

A KDNP egymillió forint értékű élelmiszert adományozott Kárpátaljának

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!