A KDNP javaslata a szegény családokat segítené

A Haza és Haladás minden megszólalása elárul egy-egy részletet abból a durva, több 100 milliárdos elvonásból, amellyel az Együtt 2014 a középosztályt akarja sújtani írja a Kereszténydemokrata Néppárt közleményében. A KDNP felhívja a figyelmet arra, hogy Bajnai Gordonról kiderült, hogy ismét sumákol, hiszen a KDNP javaslata a családi adókedvezmény kiterjesztésére a szegényebb családok számára is teljes mértékben igénybe vehetővé tenné a teljes összeget.

Szükségtelen tehát bárminemű csökkentés, a jelenlegi vagy az életbe lépő kedvezmények elvonása, amelyet csakis egy érzéketlen, dilettáns, családellenes politika együtt képes kigondolni. Javasoljuk, hogy a Haza és Haladás nem próbáljon beépíteni a rendszerbe semmiféle plafont, mert az ilyen megszólalások után csoda, hogy nem szakad le a mennyezet – zárul a közlemény.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!