A KDNP magyarázatot vár az MSZP elnökétől

Végtelenül ízléstelen és felháborító az a Facebook-bejegyzés, amelyet Szanyi Tibor posztolt a közösségi oldalra. A kép – és a politikus profilja – azóta elérhetetlen, de ismerve a szocialista Szanyi stílusát, ez egyáltalán nem okoz meglepetést. A sajtóinformációk szerint a fotó nem csak vallási szimbólumokat alacsonyít le, de sértő a hívő emberek számára.

Felszólítjuk az MSZP-t, hogy a politikussal kapcsolatban vonják le a megfelelő következtetéseket, illetve kérjenek bocsánatot mindazoktól, akiknek meggyőződését otrombán sérti ez a primitív megnyilatkozás. Tóbiás József pártelnöktől pedig várjuk a magyarázatot, hogyan történhet meg ez egy önmagát európainak tekintő párt közösségén belül?

A szocialisták EP-kampányukban azzal a szlogennel éltek, hogy „Európa balra van”. A fentiek fényében: valaki nagyon nem tudja a szocialistáknál, hogy merre van Európa...

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!