A KDNP Pest megyei szervezeteinek tanácskozása Szentendrén

A KDNP markáns keresztény-szociális párt, de érdekeit, csak a kormányzó pártszövetségen belül, a Fidesszel együttműködve valósíthatja meg. Ezért is fontos a megyei és helyi szintű pártszervezetek egyeztetése, kapcsolatépítése – jelentette ki Harrach Péter a KDNP Pest megyei szervezeteinek kongresszusán Szentendrén. Kiemelte, hogy kényszerpályára kerültünk a külső és belső gazdasági nehézségek miatt, de el kell kerülni az adósságspirált és a görög utat.

A KDNP Pest megyei szervezeteinek kongresszusán, dr. Dietz Ferenc Szentendre város polgármestere köszöntötte a megjelenteket, majd röviden bemutatta a város legfontosabb fejlesztéseit. Harrach Péter a KDNP Pest megyei elnöke felszólalásában örömét fejezte ki, hogy a KDNP és az MKDSZ aktív részese a szentendrei helyi politikának.

– A KDNP markáns keresztény-szociális párt, de érdekeit, csak a kormányzó pártszövetségen belül, a Fidesszel együttműködve valósíthatja meg. Ezért is fontos a megyei és helyi szintű pártszervezetek egyeztetése, kapcsolatépítése. Természetesen előfordulhatnak nézetkülönbségek, de ezek nem akadályozhatják meg a közös munkát, mert első a nemzet érdeke – fogalmazott a KDNP frakcióvezetője. Ezt követően néhány szót szólt az országos politikáról. Kiemelte, hogy kényszerpályára kerültünk a külső és belső gazdasági nehézségek miatt, de el kell kerülni az adósságspirált és a görög utat. Hozzátette, eljött a társadalmi ellátórendszerek átalakításának ideje, ami lehetőség a megújulásra, ugyanakkor komoly ellenállást és vitát válthat ki.

– Ezeket a külföldről vagy belföldről érkező, kommunikációs és jogi támadásokat kivédjük, ahogy eddig is. A miniszterelnök által bejelentett országvédelmi program, korszakváltást jelent, új szemlélettel, új politikai és emberi hozzáállással. A sarkaltos törvények évtizedekre meghatározzák az ország jövőjét. Az előttünk álló feladatok és kérdések megfogalmazásához, az azokra adandó jó válaszokhoz, és a végrehajtásukhoz szükséges bátorsághoz államférfi kell, és ez ma adott Magyarországon a miniszterelnök személyében – jelentette ki tette Harrach Péter.

Ezt követően a küldöttek pártszervezeti kérdésekről egyeztettek, beszéltek a kommunikációs csatornák kibővítéséről, majd Harrach Péter válaszolt a megfogalmazódott kérdésekre.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!