KDNP-választmány: napirenden az illegális bevándorlás és az európai önvédelem

A modernkori népvándorlás okozta nehézségekről és az azzal szembeni európai önvédelemről beszélt Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke szombaton a párt országos választmánya előtt Budapesten. A rendezvényen Barankovics-emlékérmet vehetett át Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, a kereszténydemokrata értékrend kezdetektől való képviseletének és napról napra való megvalósításának elismeréseként.

A Kereszténydemokrata Néppárt közleménye

Ülést tartott szombaton a Kereszténydemokrata Néppárt Országos Választmánya. A párt budapesti rendezvényén Barankovics Emlékérmet vehetett át Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere, a kereszténydemokrata értékrend kezdetektől való képviseletének és napról napra való megvalósításának elismeréseként. Mellette Farkas László, az Etikai Bizottság elnöke is ebben az elismerésben részesült.

A tanácskozáson Semjén Zsolt, a párt elnöke, miniszterelnök-helyettes értékelte a hazai és a nemzetközi politikai helyzetet, különös tekintettel a modernkori népvándorlás okozta nehézségekre. Kiemelte a bevándorlással szembeni európai önvédelem, és az egyes migránsokat megsegítő karitatív hozzáállás fontosságát.

Balog Zoltán miniszter beszédében hangsúlyozta a keresztény értékrend kormányzati jelenlétét, annak valós megnyilvánulásait az adórendszertől kezdve a családpolitikán át az oktatásig.

A kormányzati munkáról, a jelen helyzet adta kihívásokról és feladatokról, valamint a különböző lehetőségekről és tervekről beszélt Seszták Miklós fejlesztési miniszter és Simicskó István, a honvédelmi tárca vezetője.

A KDNP parlamenti munkáját Harrach Péter frakcióvezető értékelte.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!