A KDNP visszautasítja a szocialisták hazugságát

A Kereszténydemokrata Néppárt teljes mértékben azonosul az Egy közülünk elnevezésű aláírásgyűjtő kampánnyal, amely megtiltaná uniós pénzek magzati kísérletekhez kapcsolását egy eu-s civil akció kapcsán – áll a KDNP közleményében, amelyben a párt a leghatározottabban visszautasítja azt a szocialista hazugságot, amely ennek kapcsán pártutasításokról és kierőszakolt adatgyűjtésről beszél.

A KDNP közleménye:

A Kereszténydemokrata Néppárt teljes mértékben azonosul az Egy közülünk elnevezésű aláírásgyűjtő kampánnyal, amely megtiltaná uniós pénzek magzati kísérletekhez kapcsolását egy eu-s civil akció kapcsán.

Üdvözöljük, sőt támogatjuk, hogy minél többen álljanak az ügy mellé, saját eszközeinkkel lehetőség szerint segítjük is a gyűjtést. Annak csak külön örülünk, ha az ország különböző részein minél többen jelennek meg az eseményhez kötődő rendezvényeken a lehető legtöbb embert megszólítva ezzel.

Azt a szocialista hazugságot, amely ennek kapcsán pártutasításokról és kierőszakolt adatgyűjtésről beszél, a leghatározottabban visszautasítjuk. A kezdeményezéshez mindenki önszántából csatlakozhat. Szánakozva látjuk, hogy az 1989 előtti reflexek jegyében – amikor minden csak pártutasításra volt elképzelhető – az állítólagosan "megújult" MSZP szemében továbbra is vörös posztóként hatnak a legelesettebbekért, az ártatlan életek érdekében tett lépések – legyenek azok akár civil indíttatásúak. A szocialisták szálljanak magukba és ha már a magzatokkal kapcsolatban is képtelenek szociális érzékenységet felmutatni, akkor inkább maradjanak csöndben vagy képviselőjük obszcén parlamenti bemutatását elemezgessék!

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!