A Kereszténydemokrata Néppárt álláspontja szerint a gyed extra a gyermekvállalást segíti

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint a demográfiai problémák megoldására az az egyetlen lehetséges út, hogy a gyed extrához hasonló lépésekkel erősítjük meg azok életkörülményeit, akik a – társadalom javára is – gyermekeket vállalnak. A KDNP  közleményben utasította vissza az MSZP alaptalan vádaskodását, s emlékezetett arra, hogy a szocialisták kormányzásuk alatt a ellehetetlenítették a családokat. 

A KDNP közleménye

Az MSZP újabb sárdobálásával csak azt igyekszik elérni, hogy a családokat segítő kormányzati intézkedések kapcsán ne kelljen szembesülnie azzal, hogy az elmúlt két kormányzati ciklusában a teljes káosz és kiszolgáltatottság szélére sodorta a gyermeket vállalókat.

A KDNP szerint a demográfiai problémák megoldására az az egyetlen lehetséges út, hogy a gyed extrához hasonló lépésekkel erősítjük meg azok életkörülményeit, akik a – társadalom javára is – gyermekeket vállalnak.

A szocialistáknak annyira fájó családi adókedvezmény pedig éppen annak a kiszámítható és következetes családpolitikának a része, amely annyira hiányzott sokaknak a baloldali kormányok idejében.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!