A Kereszténydemokrata Néppárt bízik a hazai igazságszolgáltatásban

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint a valóságtól teljesen elrugaszkodott ötlet a DK azon felvetése, miszerint a politikusok bűnügyeit kivenné a nemzeti hatáskörből és egy európai szervre bízná azok kivizsgálását. A KDNP teljes mértékben megbízik a magyar bűnüldöző szervekben és az igazságszolgáltatás rendszerében.

Egyszerűen nem értjük az MSZP-ből kivált gyurcsányisták problémáját, hiszen pont most mentette fel az egyik budapesti kerület korábbi szocialista polgármesterét a Kúria. Azon rendszer „csúcseleme” döntött így, amellyel szemben (is) megalapozatlan vádakat fogalmaznak meg a DK emberei.

Ezek szerint az a DK véleménye, hogy nem született megfelelő ítélet a szocialista kormányok regnálása alatt tevékenykedő Molnár Gyula ügyében?

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!