A Kereszténydemokrata Néppárt szolidáris a Kossuth téren elkeseredettségüknek hangot adó emberekkel

A KDNP szolidáris a Kossuth téren elkeseredettségüknek hangot adó emberekkel és emlékeztet, hogy a kormánypártok javaslatai már több százezer hitelest mentettek ki az adósságcsapdából, ahogy a kényszerkilakoltatás előtt állókat is ki fogja hozni a bajból – olvasható a Kereszténydemokrata Néppárt közleményében.

A Kereszténydemokrata Néppárt közleménye:

A KDNP által javasolt családi csődvédelem az igazi megoldás azon devizahitelesek számára, akik lakását, házát kényszerértékesítés fenyegeti. A kereszténydemokraták mélyen átérzik azok súlyos gondját, akiknek a feje fölül a hitelező el akarja vinni a fedelet, ezért a KDNP a kilakoltatási moratórium két hónapos meghosszabbítását javasolja és felhívja a kormányt, hogy a családi csődvédelem kodifikációs munkálatait gyorsítsa fel annak érdekében, hogy minél hamarabb, minél több család élni tudjon a csődgondnok segítségével és megszabaduljon a nyomasztó hitel egy részétől. A KDNP szolidáris a Kossuth téren elkeseredettségüknek hangot adó emberekkel és emlékeztet, hogy a kormánypártok javaslatai már több százezer hitelest mentettek ki az adósságcsapdából, ahogy a kényszerkilakoltatás előtt állókat is ki fogja hozni a bajból.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!