Két KDNP-s jelölt Pécsett

Elfogadta Grob Gábor és Oszoli Dénes jelölését az Összefogás Pécsért Egyesülettel és a Fidesz Magyar Polgári Szövetséggel az őszi önkormányzati választásokon szövetségben induló KDNP pécsi szervezetének taggyűlése. Grob Gábor Kertvárosban, a 16. számú-, Oszoli Dénes a Pécs északkeleti részében, a 2. számú egyéni önkormányzati választókerületben méretteti meg magát. Amennyiben bárki tenni szeretne azért, hogy a keresztény-nemzeti értékek markánsabb képviselethez jussanak az őszi önkormányzati választásokat követően a pécsi közgyűlésben, jelentkezhet segítőnek a pecs [kukac] kdnp.hu (pecs[at]kdnp[dot]hu) címen. Ugyanitt jelezheti észrevételeit is a pécsi KDNP jelöltjeinek.

Grob Gábor 1983-ban született Pécsett, 2001-ben érettségizett a Leőwey Klára Gimnáziumban, diplomáját a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán szerezte német nemzetiségi szakon. A Kereszténydemokrata Néppártba mindössze 20 évesen, 2004 februárjában lépett be, és akkor még egy parlamenten kívüli párt újjászervezését kezdte meg. Erre figyelt fel a párt országos vezetése, aminek következtében 2006-ban Semjén Zsolt pártelnök a KDNP dél-dunántúli regionális szervezőjévé nevezete ki. Grob Gábor 2006 óta a párt Baranya megyei ügyvezető titkára, tagja az országos elnökségnek, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség országos alelnöke. Nős, jelenleg Kertvárosban él feleségével, akivel első gyermeküket várják.

Oszoli Dénes 1961-ben született Huszton (Kárpátalja), 1967 óta él Pécsett, ahol a Nagy Lajos Gimnáziumban érettségizett. Diplomáját 1988-ban Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán szerezte, jelenleg Baranya megyei főépítész. Oszoli Dénes alakulásától fogva tagja a Magyar Építész Kamarának. 2006-ban bekapcsolódott a pécsi Szociális Városrehabilitációs Fórum munkájába. Aktívan vett részt az EKF-Pécs2010 tárgyú konferenciákon, előkészítő szakmai megbeszéléseken. Gyakorló katolikusként mindig fontosnak tartotta életében a vallás szerepét. 1994-től a NOE Pécs Székesegyházi Nagycsaládos Egyesület tagja. 1998 óta részt vesz a „Családok a családokért” országos lelkiségi mozgalomban feleségével, négy éve mint előadó házaspár. 2002-től a Szent István Egyházközség Képviselő Testületének világi elnöke. 2006-ban lépett be a KDNP-be, jelenleg az országos választmány tagja, illetve a párt pécsi szervezetének választókerületi csoportvezetője. Nős, öt gyermek édesapja.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!