Kitüntették Seszták Miklós nemzeti fejlesztési minisztert

A Sajtószakszervezet és a Diplomata Magazin Kiadója a Kuratórium döntése alapján idén immáron 17. alkalommal adományozta oda a „Sajtómunka segítéséért” díjat. Az ünnepélyes átadóra a magyar államalapításra emlékezve, augusztus 22-én az Aria Hotel Budapestben került sor.


 

2016-ban Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye országgyűlési képviselője (KDNP); Roman Kowalski, a Lengyel Köztársaság magyarországi nagykövete; Csonka István, a Groupama Biztosító Zrt. vezérigazgató-helyettese és Balogh Sándor, a Magyar Afrika Társaság elnöke részesült a rangos kitüntetésben.

Az elismeréseket M. Lengyel László, a Sajtószakszervezet társelnöke és dr. Fodros István, a Diplomata Magazin igazgató-főszerkesztője, a díj alapítói nyújtották át a jelölteknek. A díjat rendszerint olyan személyek kapják meg, akik munkásságukkal nagyban hozzájárultak a sajtóban dolgozók érdekeinek képviseletéhez és munkájuk segítéséhez.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!