Kivonult a Fidesz és a KDNP a költségvetés tárgyalásakor

Kivonultak a Fidesz és a KDNP képviselői az Országgyűlés Oktatási és Tudományos Bizottsága mai üléséről a jövő évi költségvetési javaslat tárgyalásakor. Az ülésen az MDF és az SZDSZ delegáltja nem volt jelen.

Pokorni Zoltán, a Fidesz szakpolitikusa hangsúlyozta: a jelen helyzetben több kárt okoznak az országnak, mint hasznot, ha úgy tesznek, mintha lenne költségvetés. Hozzátette, hogy a költségvetés első beterjesztett változata is jelentős kockázatot hordozott, a második egyáltalán nem felelt meg a korábban kialakított szabályoknak, a harmadik változatot pedig írásban nem is látták, azt Keller László pénzügyi államtitkár szóban ismertette előző nap.
   
Révész Máriusz (Fidesz) kijelentette, a beterjesztett változatban egyetlen valós adat szerepel csupán, a 2009.
   
Szabó Zoltán (MSZP) a bizottság elnöke közölte, hogy sok igazság és megfontolnivaló van Pokorni Zoltán szavaiban. Ugyanakkor nem a kormány, hanem az ország iránti lojalitást tagadnák meg, ha nem tárgyalnák meg és nem fogadnák el a jövő évi büdzsé tervezetét.
   
Tatai-Tóth András (MSZP) élesebben fogalmazott, azt mondta, hogy felelőtlenség, amit az ellenzék tesz, és az ország nehéz helyzetét politikai haszonszerzésre használják.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!