Kopogtatócédula-gyűjtő csalók élelmiszercsomagot ígérnek a párt nevében

Élelmiszercsomagot ígérnek kopogtatócédulákért ismeretlenek a Nógrád megyei Kishartyán és Etes községekben – tájékoztatta Nagy Andor, a kereszténydemokrata Néppárt  országgyűlési képviselője a Magyar Távirati Irodát.

A kereszténydemokrata politikus közleményében kifejtette:  tudomásukra jutott, hogy ismeretlenek a Fidesz országgyűlési képviselője nevében gyűjtenek kopogtatócédulákat, amelyekért élelmiszercsomagot ígérnek. Az ügyben a salgótarjáni rendőrkapitányságon tettek feljelentést.
    
Hangsúlyozta: a Fidesz nem adott felhatalmazást senkinek sem arra, hogy úgy gyűjtsön ajánlószelvényeket, hogy azért bármilyen ellenszolgáltatást ígér, hiszen ez törvénytelen.
    
Felhívta a figyelmet arra, hogy a Fidesz nevében kizárólag a Kubatov Gábor pártigazgató által aláírt megbízólevéllel és igazolvánnyal rendelkező személyek gyűjthetnek ajánlószelvényt.
   
Eközben a Fidesz ercsi szervezete azt közölte, hogy a Ercsiben is megjelentek az „álfideszes kopogtatócédula-gyűjtők”.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!