A kormány találja meg a törvényes megoldást a rezsicsökkentésre

A KDNP azt kéri, hogy a kormány találja meg a törvényes megoldást a magyar családok érdekében és valósítsa meg a rezsicsökkentést. Ezt Harrach Péter mondta hétfőn a parlamentben, a kormányfő napirend előtti felszólalására reagálva, amelyben Orbán Viktor botrányosnak nevezte a rezsicsökkentés ügyében hozott bírósági ítéletet. A kereszténydemokrata politikus kiemelte: a magyar családokat súlyosan terhelik a rezsiköltségek.

A kereszténydemokrata politikus kiemelte: a magyar családokat súlyosan terhelik a rezsiköltségek, ugyanakkor az energiaszolgáltatók magas, Európában a legmagasabb profitot teszik zsebre Magyarországon.

Harrach Péter hozzátette: a polgárok jövedelmük 30 százalékát fizetik ki rezsiköltségekre. Felidézte, hogy a családok érdekében sok mindent történt, például a devizahitel-terhek enyhítése, az adókedvezmények után pedig itt az ideje a magas rezsiköltségek csökkentésének.

Mint fogalmazott, az elhangzott megnyilatkozások összhangban vannak azzal a mozgalommal, amely kibontakozóban van, és a szélsőbal agresszivitását mutatja. Ízléstelenségre és törvénysértésekre vetemednek, az utcán és a közéletben egyaránt – vélekedett.

Kitért az MSZP felszólalására is, és azt mondta: abban reménykedtek, hogy egyetértenek a rezsicsökkentéssel, de Tóbiás József arról szólt, ami a kormányfő beszédében nem hangzott el.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!