A kormány utasítsa vissza a támadásokat!

A Tavares-jelentés része az európai baloldal Magyarország ellen irányuló támadásainak, amelyeknek gazdasági és politikai, de elsősorban ideológiai okai vannak. Mi az alapító atyák – Robert Schuman, Konrad Adenauer és társaik – kereszténydemokrata elvei alapján felépülő Európában gondolkodunk. Azt látjuk azonban, hogy az európai baloldal letért erről az útról, a saját üzleti és politikai érdekei mentén ítél, és egy dekadens világszemlélet nevében sokszor deviáns magatartásformákat támogat.

Arra kérjük a kormányt és a parlamentet, hogy határozottan álljon ki az Alaptörvényben foglalt hagyományos értékek mellett és utasítsa vissza az alaptalan támadásokat.

+

Felháborító a baloldal lejárató akciója

A Fidelitas és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) szerint a Tavares-jelentés európai parlamenti (EP) vitájában újabb nemzetközi lejárató akcióba kezdett a baloldal, amit az ifjúsági szervezetek felháborítónak tartanak.  

Az alapvető jogok magyarországi helyzetéről szóló, Rui Tavares portugál zöldpárti EP-képviselő által készített előterjesztésről – amelyet szerdán el is fogadott az EP – kedden folytattak vitát Strasbourgban.  

Nehezen találni szavakat arra, hogy Göncz Kinga és Tabajdi Csaba az EP plenáris ülésén - konkrétumok említése nélkül – kétségbe vonta a magyar demokrácia létét, és egy uniós felügyeleti rendszer mellett érvelt – kommentálta a magyar szocialisták strasbourgi felszólalásait az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a Fidelitas és az IKSZ.  

Közölték: vérlázítónak tartják az Európai Konzervatívok és Reformerek képviselőcsoportja részéről felszólaló Bokros Lajos szavait is, aki szerint – idézték – Magyarország nem osztja az európai értékeket. „Az MSZP egykori minisztere eközben a magyar jobboldal képviselőjének hazudta magát” – tette hozzá közleményében a két ifjúsági szervezet.  

Véleményük szerint a baloldali képviselők nem számoltak el azzal, hogy sokéves ámokfutásuk eredményeként az ország 2010-re a szakadék szélére került, ehelyett továbbra is külföldre rohangálnak, és lejáratják az országot.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!