Légből kapottak Jurij Szolozobov kijelentései

A Kereszténydemokrata Néppárt meglepetéssel fogadta, hogy a hazai sajtó is széles körben ismertette Jurij Szolozobov orosz politológus rövid televíziós megszólalását. Szolozobov ebben az Európai Unió működésének teljes félreértéséről tett tanúságot, amikor Magyarországban és Szerbiában az Európai Unió bomlasztásához lehetséges szövetségest látott. Az Európai Unióban a viták az élet mindennapjait jelentik, nem gyengítik, hanem erősítik a szervezetet.

Az európai közösségben csak azok az államok tudnak érvényesülni, akik egyrészt nyíltan megfogalmazzák saját érdekeiket, azt ütköztetik a többi tagállammal, majd tartják magukat a viták végén kialakult kompromisszumhoz. Magyarország ilyen ország.

A KDNP szerint légből kapott, de nemzetközi megítélésünk számára káros Jurij Szolozobov kijelentése, amely inkább az ő vágyait, mint a valóságot tükrözik. A nyilatkozat komolytalanságát jól mutatja, hogy Szolozobov Szerbiát is hírbe hozta, annak ellenére, hogy a szerb kormány komoly erőfeszítéseket tesz, hogy mihamarabb elháruljanak az Unióba való belépés akadályai.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!