A lejárató röplapok csak néhány százalékos hasznot hozhatnak a baloldalnak

Harrach Péter a váci választási fórumon elmondta: a vesztésre álló baloldal, amely nem tud kormányzati sikereket felmutatni, minden választókerületben lejárató röplapot készített a jobboldali képviselőjelöltről, de ez csak arra jó, hogy néhány ember megtévesztésével, lefaragjanak valamennyit a hátrányukból.

Vácon választási fórumot tartottak, amelyen Fördős Attila polgármester, átvette Harrach Pétertől a KDNP frakcióvezetőjétől, a város másfél milliárd forintos adósságának kormányzati átvállalásáról szóló oklevelet. A polgármester kiemelte, a város ezután minden erőforrását a fejlesztésre és gyarapodásra fordíthatja. Az elmúlt időszak egyik legfontosabb eredményének nevezte a váci kórház fenntartásának állami átvállalását, amely több mint 3 milliárd forintos adósságteher alól mentesítette az önkormányzatot. A város legfontosabb tervei között sorolta az iparosodás elősegítését, illetve a munkahelyteremtést, amelyeknek a jó közlekedés, és a jól képzett munkaerő a két legfontosabb feltétele.

Harrach Péter felszólalásában beszélt a Fidesz-KDNP kormányzat gazdasági és társadalmi téren elért eredményeiről, és kijelentette, hogy folytatni kell a munkát, mert ez az ország elemi érdeke.

– Nekünk, akiknek fontos a hagyományos értékek, többségben vagyunk, és a győzelem felé haladunk. De nem szabad elkényelmesednünk, hiszen a vesztésre álló baloldal, amelyik csőd közeli helyzetbe kormányozta Magyarországot, nem tud sikereket felmutatni, ezért más eszközhöz folyamodik. Minden választókerületben lejárató röplapot készítettek a jobboldali képviselőjelöltről, de ez csak arra jó, hogy néhány ember megtévesztésével, lefaragjanak valamennyit a hátrányukból. Hangulatkeltés folyik, de mi nem veszítjük el a nyugalmunkat és optimizmusunkat.

A rendezvény részeként fellépett Balázs Fecó, Liszt Ferenc-díjas énekes, zeneszerző.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!