Lemondott országgyűlési mandátumáról Stágel Bence

Lemondott országgyűlési képviselői mandátumáról Stágel Bence. A kereszténydemokrata politikus az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében személyes okokra hivatkozik. A kormánypárti képviselő közlése szerint a döntéséről Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének címzett levelében azt írta: „Megtiszteltetés és köszönet, hogy hazánk sorsának és jövőjének alakításában országgyűlési képviselőként részt vehettem.”

A kereszténydemokrata politikus a Fidesz-KDNP országos listájáról szerzett mandátumot. 2010. szeptember 13-án választották meg országgyűlési képviselőnek Schmitt Pál utódaként, aki államfői beiktatása miatt az év augusztus 5-én lemondott képviselői mandátumáról.

Az MTI úgy tudja, az még nem dőlt el, hogy a most megüresedett mandátumot a KDNP vagy a Fidesz tagjai közül töltik-e be. A Fidesz-KDNP országos listáján a jelenleg nem országgyűlési képviselők közül Fűrész Tünde (Fidesz) és Pecze Tibor (KDNP) következik.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!