Letette képviselői esküjét Jeneiné Rubovszky Csilla

Letette képviselői esküjét Jeneiné Rubovszky Csilla a Fővárosi Közgyűlés mai ülésén. A képviselő a Fidesszel együttműködő KDNP-frakció tagjai közé ült a közgyűlésben.

Jeneiné Rubovszky Csilla a Fidesz-KDNP listájáról, Rétvári Bence helyett lett képviselő a közgyűlésben. Rétvári Bence az áprilisi országgyűlési választást követően a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára lett és június 16-i hatállyal lemondott képviselői mandátumáról.
    
A Fidesz-KDNP jelölőszervezetként a mandátumot Jeneiné Rubovszky Csillának kérte kiadni. A Fővárosi Választási Bizottság július 2-án adta ki a képviselő mandátumát és megbízólevelét. A képviselő a Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén tette le esküjét.
    
Demszky Gábor főpolgármester az ülésen jelezte: június 8-i hatállyal lemondott Fónagy János képviselő is, de helyére a jelölőszervezet, a Fidesz-KDNP még nem jelölt senkit.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!