A magyar társadalom valódi válaszokra, nem kábulatra vágyik

Milyen életpályát kínál Bajnai szövetségeseivel a fiataloknak? Marihuánásat – mondhatnák sommásan a mai nap után, ha nem lenne végtelenül elkeserítő, hogy egy önmagát szakértőnek láttató ex-Gyurcsány utód politikus olyan figurákkal állt össze választási érdekből, akik közül ma Juhász Péter egy drogliberalizációért demonstráló megmozduláson vett részt.

Tette ezt úgy, hogy ő jelenleg az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség társelnöke, s akinek múltjában is fontos és központi helyet foglalt el a kábítószerek társadalmi elfogadtatása. A szabadosság eme „drogkábulatban közszereplő” élharcosa nem tekinthető másnak, mint olyan személynek, aki politikai köntösbe öltöztetve próbálja ráerőszakolni egy gyilkos szer elfogadtatását a valódi válaszokra és nem kábulatra vágyó magyar társadalomra.

A Kereszténydemokrata Néppárt határozottan felszólítja Bajnai Gordont, hogy határolódjon el drogaktivista emberétől és öntsön tiszta vizet a pohárba: amennyiben ismét a hatalom közelébe jutna – a látható jelek alapján – valóban engedné-e, hogy fiataljaink mindennapjait immár legálisan mérgezzék a tudatot, a lelket és a testet is elpusztító drogok?

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!