A magyarok nem kérnek többet a Hiller-féle oktatási rendszerből

A magyarok 2010-ben úgy döntöttek, hogy nem szeretnék, ha a gyermekeik a Hiller-féle oktatásban részesülnének. Amikor a szocialisták kormányoztak, eltörölték a Nemzeti Alaptantervet, kistelepülések százain zárták be az iskolákat és  hagyták, hogy liberális  kísérleti tereppé legyen az oktatás, ahonnan minden ötödik gyerek funkcionális analfabétaként került ki. 

Ma az állam felelőséget vállal a gyermekek neveléséért, az iskolák működtetéséért, a pedagógusok béremeléséért, a rászoruló gyermekek ingyenes tankönyvellátásáért, étkeztetéséért és ösztöndíjban részesítéséért. Vajon miért rettegnek  a szocialisták attól, hogy olyan generációk nőnek fel, akik a hazájukat szeretik, kiállnak érte? Miért rettegnek a szocialisták attól, hogy olyan generációk nőnek fel, akik azt olvassák, hogy Magyarország olyan nemzeti értékekre épül, mint a család, a nemzeti összetartozás, az idősek és a gyermekek iránti felelősség, a magyar föld és a nemzeti vagyon védelme? Azért rettegnek a szocialisták ettől, mert tudják, hogy a hazájáért kiálló új nemzedék a bukott baloldal végleges háttérbe szorulását jelentheti.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!