Már gyülekeznek a szimpatizánsok a Bálnánál

Gyülekeznek a Fidesz-KDNP szimpatizánsai a budapesti Bálna déli teraszán, a kormánypártok országgyűlési választási eredményvárójánál. A IX. kerületi téren felállítottak egy színpadot – háttérben a Gellért-heggyel – a Fidesz-nagygyűlésekről már ismert „Csak a Fidesz” feliratú pulpitussal. A jelenlévők kivetítőn is követhetik a választás eseményeit, majd este az eredményeket. A kivetítőn kora este még a Forma-1-es Bahreini Nagydíjat adták.

Bent az épületben, a Bálna kereskedelmi, kulturális és szórakoztató központban működik a Fidesz-KDNP eredményváró sajtóközpontja, ahol hat óra után már számos tévéstáb és rádió összeállította bejelentkező állását, továbbá az írott sajtó több tucatnyi képviselője és a fotósok is megkezdték munkájukat.

A sajtóközpontban kör alakú, narancssárga alapon olvasató fehér Fidesz-feliratokat helyeztek ki. A politikusokat és más vendégeket a sajtónak fenntartott rész fölötti emeletekre várják.

A Fidesz-KDNP első vasárnap esti sajtótájékoztatóját negyed nyolcra hirdette meg Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Nyitrai Zsolt, a nagyobbik kormánypárt társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója korábban azt mondta, az esti eredményvárón jelen lesz Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke, a nagyobbik kormánypárt országos elnöksége, kormánytagok és Fidesz-KDNP-s európai parlamenti képviselők is.

Orbán Viktor Facebook-oldalán fél hét előtt néhány perccel az jelent meg, hogy a pártelnök-miniszterelnök a Fidesz-KDNP budapesti belvárosi kampányközpontjába látogatott Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető, V. kerületi polgármester társaságában.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!