Megkezdődött Európa iszlamizációja

Latorcai János, az Országgyűlés kereszténydemokrata alelnöke szerint a jelenlegi migrációs folyamattal megkezdődött Európa iszlamizációja. A kormánypárti politikus erről szombaton, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége X. országos kongresszusán beszélt a Parlamentben. Szólt arról is, hogy a bevándorlás gondja mellett látni kell a magyarországi népességcsökkenés problémáját is. A parlament alelnöke beszéde végén köszönetet mondott a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének.

A kormánypárti politikus az Igazság, igazságosság, szabadság címmel megrendezett eseményen úgy fogalmazott, keresztény értékek nélkül, vagyis a személyiség mélységes tisztelete, a felebaráti szeretet, az igazságosság, a közjó iránti áldozatkészség, a szabadság és az egyenlőség szeretete, művelése nélkül senki sem lehet jó demokrata. Latorcai János emellett azt is hangsúlyozta, hogy jólét csak akkor élvezhető, ha szabadsággal párosul, amely ugyanakkor nem jelenti a bármit mondás és a bármit tevés jogát, mert szabadságjogaink gyakorlása során mindig tekintettel kell lennünk másokra és a közösség egészére. Szerinte erre a függetlenségre épül Magyarország nemzeti függetlenségének alapgondolata is. Függetlenség, amely nem sért senkit, de elvárjuk, hogy minket se sértsenek meg – mondta a politikus.

Latorcai János szólt arról is, hogy a bevándorlás gondja mellett látni kell a magyarországi népességcsökkenés problémáját is. Ennek egyik ellenszerét a család és a házasság intézmény védelmében látja a kormány, amely éppen ezért számtalan családalapítást segítő jogszabályt készített 2010 óta – fejtette ki, majd példaként említette a családi adózás bevezetését és a közelmúltban újraindított otthonteremtési támogatást.

A parlament alelnöke beszéde végén köszönetet mondott a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének, amely szerinte a közélet minden terén hangot adott a krisztusi tanításokból levonható következtetéseknek és ezzel megerősítette a társadalom lelki erejét.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!