Miből bérli luxusotthonát Juhász Péter?

Juhász Péter „kezdje magán az átláthatóságot és a korrupciómentességet"! – szólította fel az ellenzéki politikust a kormánypártok nevében Hollik István a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője pénteken Budapesten arra hivatkozva: az Együtt alelnöke nyilvános jövedelméhez képest aránytalanul drága helyen lakik. Miből finanszírozza a lakásbérlést Juhász Péter? – firtatta a KDNP-s politikus.



A kormánypárti képviselő Juhász Péter II. kerületi, bérelt otthona előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, Juhász Péter két jövedelemforrást jelöl meg vagyonnyilatkozatában: a  belvárosi önkormányzattól kapott képviselői tiszteletdíját, illetve a saját pártjától felvett fizetését.

E kettő nettó összege, beszámítva a három gyermeke utáni családi adókedvezményt is, kevesebb mint havi 430 ezer forint. Abban a II. kerületi utcában ugyanakkor, ahol lakik, egy 130 négyzetméteres „luxusingatlan" bérleti díja 450 ezer forint körül van havonta – fejtette ki Hollik István.

Juhász Péternek nincs annyi jövedelme, amennyibe egy ilyen luxusingatlan bérlése kerül – közölte a KDNP-s politikus, aki azt firtatta: Juhász Péter miből finanszírozza a lakásbérlést.



Ha olyan szegény, mint amilyennek mondja magát, hogyan képes erre? – kérdezte Hollik István, aki felszólította Juhász Pétert, álljon ki a nyilvánosság elé, „kezdje saját magán a korrupciómentességet és az átláthatóságot".

A kormánypárti képviselő kitért arra is, hogy az ingatlan tulajdonosa egy Somogy megyei kis faluban csődbe ment, és hat éve felszámolás alatt lévő részvénytársaság.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!