Mindannyiunk kötelessége a részvétel

Rajtunk múlik, hogy milyen jövője lesz a sokszínű Európának. A vasárnapi választáson dől el, hogy mit tudunk mi magyarok hozzáadni az „öreg kontinens” megújulásához és hogy az általunk az Európai Parlamentbe küldött képviselők értékrendje egy egészséges társadalom kialakulását segítik-e. Mindannyiunk kötelessége, hogy vasárnap részt vegyünk az EP-választáson, hiszen így tudjuk véleményünket kifejezni és befolyásolni, hogy ki és hogyan képviselje hazánkat az EU-ban.

Olyanoknak kell adni ezt a mandátumot, akik nemzeti érdekeinket határozottan és bölcsen tudják érvényre juttatni Brüsszelben és Strasbourgban. A felelőssége minden szavazópolgárnak megkerülhetetlen. A Kereszténydemokrata Néppárt arra kér mindenkit, hogy május 25-én járuljon ismét az urnákhoz és segítse az EP-be a Fidesz-KDNP közös jelöltjeit!

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!