Minden egyes szavazatra szükségünk van + videó

Semjén Zsolt a Hír TV Magyarország Élőben című műsorában elmondta: 2002-ben keserű tapasztalat érte a választások után. Akkor szavai szerint szárnyalt az ország, mégis elvesztették a voksolást. A keresztény szavazókhoz szólva hozzátette, Gyurcsány Ferenc például fel akarja mondni a Vatikáni szerződést, ezért az az érdekük, hogy menjenek el szavazni. Nincs elveszett szavazat, a voksolás az urnazárásig tart.

Ha most a magyar nép nagy többséggel bizalmat ad Orbán Viktor kormányának, az azt jelenti, hogy a Brüsszel és a bürokráciája, a multinacionális cégek nem tudnak olyan nagy nyomást gyakorolni az ország – mondta a miniszterelnök-helyette.

A KDNP-s politikus azt is megjegyezte, nincs elveszett szavazat, a voksolás az urnazárásig tart. Minden egyes szavazatra szükségünk van, hogy nagy dolgokat tudjunk csinálni – hangsúlyozta, megemlítve a rezsicsökkentés folytatását.

A jobboldal sokkal inkább „szociális”, mint a baloldal, akik a multinacionális tőke kiszolgálói – közölte a Hír TV műsorában Semjén.

560 ezer új állampolgárunk van, aki letette az állampolgári esküt – emelte ki.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!