Miniszteri biztossá nevezték ki Szászfalvi Lászlót

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) támogatáskezelő rendszerének kialakításáért, valamint egyes források ágazatközi koordinációjáért felelős miniszteri biztosnak nevezte ki Szászfalvi Lászlót szerdai hatállyal hat hónapra Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere – az erről szóló utasítás a keddi Hivatalos Értesítőben jelent meg. Feladatai közé tartozik a tárca képviselete, egységes támogatáspolitikájának kidolgozása, és a pályázati rendszerek összehangolása.

A miniszteri biztos feladatai között szerepel a tárca egységes támogatáspolitikájának kidolgozása, a különböző pályázati rendszerek minisztériumon belüli összehangolása, javaslatok kidolgozása a támogatáskezelés minisztériumon belüli és kívüli működésének részletes szabályaira, a szükséges szervezeti keretekre, valamint a további jogalkotási feladatokra. Ugyancsak a feladatai közé tartozik a támogatáskezelést érintő szervezeti átalakítás szakmai nyomon követése, javaslatok kidolgozása a pénzügyi konszolidáció érdekében.

Kiterjed feladatköre a tárca képviseletére, más tárcáknál rendelkezésre álló civil és egyéb források ágazatközi felhasználásának szakmai összehangolása érdekében, az önkéntességgel kapcsolatos kormányzati politika támogatására, a támogatáskezelő szervezet feladatai regionális szintű dekoncentrálásának vizsgálatára, a támogatáskezelés nemzetközi szintű kapcsolatrendszerének fejlesztésére.
 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!