Mit üzen a történelem Mesterházy Attilának?

Mesterházy Attila az MSZP kampány-szórólapján a következőket írja: „36 évesen ahhoz a nemzedékhez tartozom, mely a rendszerváltás után vált felnőtté. Számunkra a demokrácia és a szabadság olyan lehetőség, amelyet készen kaptunk az előző generációktól.” Mesterházy Attilának azt üzenjük: ideje volna megismerkednie a magyar történelemmel. Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje ne tegyen úgy, mintha pártjának semmi köze nem lenne ahhoz a politikai közösséghez, amelyet 1989-ig Magyar Szocialista Munkáspártnak hívtak, és amely 45 éven át diktatórikus módon határozta meg a demokrácia és a szabadság éppen aktuális fokát.

Mesterházy Attila 36 évesen ifjúszocialista nemzedékének ahhoz a részéhez tartozik, amelyet Zuschlag János neve fémjelez, aki jelenleg bűnszervezet tagjaként különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények elkövetése miatt előzetes letartóztatásban várja az ítéletet. Ebben a perben Mesterházy Attilát is meghallgatták. Bizonyára mindenki elhiszi, mert olyannyira életszerű, hogy a GYISM politikai államtitkáraként semmiről sem tudott a minisztériumban folyó pályázati gyakorlatról, amely Zuschlag Jánost a börtönig repítette.   
Vajon Mesterházy Attila biztos-e abban, hogy politikai felmenőitől kapta örökségbe azt a valóban demokratikus lehetőséget, hogy a kampány lázában égve felelőtlenül össze-vissza beszélhet

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!