Nagy tévedésben a Demokratikus Koalíció

A KDNP szerint Magyarország megújítása szükségessé teszi az országgyűlési törvény megszavazását még akkor is, ha az nem tetszik a Demokratikus Koalíciónak (DK) – olvasható a KDNP vasárnapi közleményében. Mint írják: a DK nagyon téved akkor, amikor önmagát a KDNP-hez hasonlítja, mert a kereszténydemokraták neve ott szerepelt a szavazólapokon 2010-ben, míg Gyurcsány Ferenc új politikai formációjára egyetlen polgárnak sem volt lehetősége voksolni.

Az írás azzal folytatódik, hogy „most a pártja is azt az utat kívánja követni, mint korábban Medgyessy Péter megbuktatásával – szintén igazi felhatalmazás nélkül – hatalomra került vezetője”. „A DK figyelmébe ajánljuk azt a tényt, hogy ha békében váltak volna ki az MSZP-ből, akkor probléma nélkül alakíthatnának frakciót, de a rövidlátó politikai haszonszerzés miatt midig is kapkodó szocialista karrieristák elmulasztották ezt a lehetőséget is”.

Végül kijelentik, hogy Magyarország megújítása szükségessé teszi az országgyűlési törvény megszavazását még akkor is, „ha az nem tetszik Gyurcsányéknak”. Hozzáteszik, hogy miután igazi konstruktivitást nem találhattak az ellenzéki sorokban, „a közvélemény-kutatások alapján még mindig toronymagasan a választók bizalmát élvező pártszövetség – amelynek egyenrangú tagja a KDNP – egyedül kénytelen a törvényhozásban tenni az ország felemelkedéséért”.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!