Ne árnyakkal hadakozzanak, hanem álljanak ki hazájuk és választói érdekei mellett a szocialisták!

A Magyar Szocialista Párt nem tud és – úgy látszik – nem is akar kilépni Gyurcsány Ferenc árnyékából. Amikor szoborőrséget gründolnak a Kossuth térre, Károlyi Mihály szobrának „megvédése” céljából, akkor megint a bukott, majd az MSZP-ből kivált egykori miniszterelnök alkotmánybírósági blokádjának ötletét majmolják abból a célból, hogy a kiábrándult tömegek ismét rájuk figyeljenek. 

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint Horváth Csabáéknak inkább a belső megújulás útjaira- és nem a Kossuth térről kivezető utakra kellene koncentrálniuk, s a mély erkölcsi válságból legalább szalonképes állapotba lenne kívánatos felküzdeni politikai formációjukat.  Az MSZP ne árnyakkal hadakozzon, hanem álljon ki hazája és választói érdekei mellett!

Molnár Zsolt, az MSZP budapesti szervezetének elnöke sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a következő két hétben szoborőrség áll a Kossuth tér északi parkolójának kapujában, ahol napközben kerületi és országgyűlési képviselők, aktivisták, szimpatizánsok állnak majd „őrt” Károlyi Mihály szobra mellett; jelezve, elfogadhatatlannak tartják, hogy a kormány egy „presztízsberuházás kapcsán szembemenjen az értékekkel”.

 Horváth Csaba, a szocialisták fővárosi frakcióvezetője arról beszélt:  a szobrot elszállítását fizikailag nem tudják megakadályozni, ugyanakkor jelenlétükkel azt demonstrálják, hogy a köztársaság eszméjét „se hat ökörrel, se lánctalpas tankokkal nem tudják innen elvonni

   
 

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!