Nem feledhetjük a kommunisták rémtetteit!

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint történelmi kötelesség, hogy soha „ne feledjük el azt a négy évtizedet, amely a kommunizmus szellemében telt Magyarországon", ugyanakkor az is feladat, hogy a tapasztalatokat átadják a rendszerváltás után született fiatalabb nemzedékeknek is. A kommunizmus áldozatainak emléknapja örökké emlékeztet arra, hogy óvni kell a szabadságot és a függetlenséget, megőrizni a demokráciát és erős nemzetként ellenállni a szélsőségeknek.

A Kereszténydemokrata Néppárt közleménye



Nem feledhetjük a kommunisták rémtetteit!

A mai nap lehetőséget ad arra, hogy felidézzük azt az álságos és kegyetlen rendszert, amely világszerte 80-100 millió emberéletet követelt. Meggyötört, megfélemlített és a külvilágtól elzárt emberek millió nyögték a kommunizmus eszméjének terhét.

Történelmi kötelességünk, hogy soha ne feledjük el azt a négy évtizedet, amely a kommunizmus szellemében telt Magyarországon, ugyanakkor feladatunk, hogy tapasztalatainkat átadjuk a rendszerváltás után született fiatalabb nemzedékeknek is. A vörös köntösbe bújt terror olyan felejthetetlen nyomot hagyott mindannyiunk lelkében, amely örökké figyelmeztet minket a kommunizmus áldozatainak emléknapján: óvni szabadságunkat és függetlenségünket, megőrizni a demokráciát és erős nemzetként ellenállni a szélsőségeknek!







 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!