Nem lesz Orbán–Gyurcsány-találkozó

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök találkozót kezdeményezett a Fidesz elnökével. Orbán Viktor az InfoRádiónak adott exkluzív nyilatkozatában azt mondta: lehetségesnek tartja, hogy létrejön az egyeztetés. Nem egyes reformokra van szükség, hanem egy új gazdaságpolitikára, ennek érdekében én mindenkivel szívesen tárgyalok – fogalmazott a legnagyobb ellenzéki párt elnöke.

A kormányfő a kabinet ülése után közölte, munkatársaik keresik a lehetőséget arra, hogy január első felében tárgyalóasztalhoz ülhessenek. Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott: arra tett javaslatot Orbán Viktornak, hogy beszéljék meg, mit tudnak közösen tenni az országért.

A Fidesz elnöke az InfoRádióban kijelentette: zajlik a találkozó előkészítése, de arról még egyeztet a párt vezetésével, hogy milyen feltételeket szabnak.

A volt miniszterelnök azt mondta: olyan reformokhoz nem adja a nevét a Fidesz, amelyek nem az emberek érdekeit szolgálják, de egy radikális gazdaságpolitikai fordulatról szívesen tárgyalnak.

Hozzátette: a gazdasági nyomás megszüntetéséről és az alkotó energiák felszabadításáról szeretnének egyeztetni.

+

Orbán Viktor nem találkozik Gyurcsány Ferenccel

Orbán Viktor nem fogadja el Gyurcsány Ferenc kezdeményezését kettejük találkozójára - jelentette be Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője szerdán Budapesten.

Orbán Viktor azzal, hogy nem megy el a találkozóra, világossá szeretné tenni: van más út, lehet másképp kezelni a válságot – mondta a szóvivő. Szijjártó Péter szerint nem egy újabb médiaeseményre, hanem az emberek oldalán álló cselekvőképes kormányra van szükség. 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!