Német vállalatvezetőkkel tárgyalt Orbán Viktor

A Német Üzleti Fórum keretében a Magyarországon működő legnagyobb német vállalatok képviselőivel tárgyalt szombaton Budapesten a miniszterelnök – közölte a Miniszterelnöki Sajtóiroda. A legnagyobb ipari munkaadókként a magyar gazdaságban fontos szerepet játszó német vállalatok vezetőivel folytatott informális megbeszélésen szó volt a kormányzati döntések vállalati szektorra gyakorolt hatásairól, továbbá értékelték a kormány és a cégek stratégiai partnerségét.

A tárgyaláson Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter és Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár is részt vett.

A többek között a Continental Automotive Hungary Kft., a Knorr-Bremse Hungária Kft., az RWE Hungária Kft., valamint a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. vezetőivel folytatott informális megbeszélésen szó volt a magyar kormányzati döntéseknek a vállalati szektorra gyakorolt hatásairól, továbbá értékelték a kormány és a fórumon részt vevő cégek stratégiai partnerségét.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda közleménye szerint a felek kifejezték szándékukat, hogy a legnagyobb ipari munkaadókként a magyar gazdaságban fontos szerepet játszó német vállalatok és a magyar kormány rendszeres, informális találkozókon folytatják a párbeszédet, és megvitatják egymás észrevételeit, javaslatait a képzés, a rugalmas foglalkoztatás, a fejlesztési támogatások, az infrastruktúra-fejlesztés és az adópolitika kérdéseiben.

D_MTI20121027101

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!