Nyakó funkcionális analfabéta?

Óvatos becslések szerint 2008-ban Magyarországon több mint egymillió funkcionális analfabéta élt. Számuk azóta sajnos egyre nő. Úgy látszik, Nyakó István, az MSZP szóvivője is közéjük tartozik. Wertán Zsolt Zoltán, a KDNP terézvárosi és fővárosi képviselőjének mai sajtótájékoztatójával kapcsolatban gyűlölethadjáratról, hidegháborúról, meg lejárató médiakampányról beszél össze-vissza.

Wertán Zsolt Zoltán pusztán arra hívta föl a figyelmet, hogy míg az MSZP ügyészségi gyanúsítás nélkül Hagyó Miklóst törölte képviselőjelölti listájáról, valamint lemondatta fővárosi mandátumáról, addig sem Verók István VI. kerületi polgármesterrel, sem pedig Hatvani Csaba alpolgármesterrel, az MSZP országgyűlési képviselőjelöltjével szemben ilyen szankciót nem alkalmazott, holott az ügyészség mindkettőjüket különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsítja. Utóbbival kapcsolatban hivatali visszaélést is megfogalmazott a hatóság.
 
Kérjük Nyakó Istvánt, lassan és figyelmesen olvassa el alábbi kérdéseinket, majd gondolatait kellően összpontosítva próbáljon meg egyenes választ adni rájuk:
 
Igaz-e, hogy az ügyészség meggyanúsította Verók István VI. kerületi polgármestert különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel?

Igaz-e, hogy az ügyészség meggyanúsította Hatvani Csaba VI. kerületi alpolgármestert, az MSZP országgyűlési képviselőjelöltjét különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel és hivatali visszaéléssel?

Igaz-e, hogy Verók István Wertán Zsolttal szemben soha semmilyen pert nem nyert, ellenben Wertán Zsolt nyert pert Verók Istvánnal szemben?
 
Amennyiben Nyakó Istvánnak sikerül elolvasnia és értelmeznie kérdéseinket, tisztelettel kérjük, a rá jellemző gyorsasággal válaszoljon. Elég lesz az MSZP egykori kampánydalát segítségül hívnia: „oh igen, igen, igen”!

Nyakó István, és a terézvárosi MSZP reagálása Wertán Zsolt sajtótájékoztatójára.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!