A nyilatkozatháború a pártot teszi hiteltelenné!

Mivel a párton belül az utóbbi időben többen is a hivatalos állásfoglalással ellentétesen nyilatkoztak, fontosnak tűnik emlékeztetni magunkat arra, hogy csak akkor viselkedünk pártszerűen, ha nyilatkozataink egy irányba mutatnak. Az Alapszabály 4.§. (5). bek.: „A párt tagjait, szervezeteit, a belső fórumokon megilleti a véleménynyilvánítás, a kritika szabadsága, ezért senkit hátrány nem érhet. A párton kívüli közéletben a tagok, tisztségviselők és szervezetek nem kerülhetnek ellentétbe a párt elfogadott politikai irányvonalával.”

A párt hivatalos nyilatkozatával szemben belső vita kezdeményezhető, de kifelé ellentétes nyilatkozatot nem tehet sem tag, sem szervezet. Az elnökség képviseletében Dr. Semjén Zsolt elnök, míg a képviselőcsoport képviseletében Harrach Péter frakcióvezető jogosult nyilatkozni. Az Alapszabály 15. §. (3). bek: „a pártból ki lehet zárni azt a tagot, aki (…) – 2. pont: a párt Alapszabályát, alapelveit, működési elveit súlyosan megsérti, vagy azokkal ellentétes tevékenységet fejt ki…”

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!