Nyolc éve volt a kormánynak, hogy Magyarország helyzetéről beszéljen

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint a szocialista-szabad demokrata kormánynak volt nyolc éve, hogy Magyarország valós helyzetéről beszéljen a parlamentben – jelentette ki Halász Zsuzsa, a párt  szóvivője arra reagálva, hogy a szocialisták vitanapot kezdeményeznek Magyarország helyzetéről. Mint mondta: azokkal nincs miről beszélni, akiknek a korábbi miniszterelnök-jelöltje az előző választások után azt mondta, hogy világos volt, amit a kampányban mondanak, az nem igaz. A KDNP szóvivője hangsúlyozta: a valós helyzet ismertetése helyett a szocialisták és szabad demokraták „hazudtak reggel, éjjel meg este”. Hozzáfűzte: az MSZP a kezdeményezést nyilvánvalóan kampányeseménynek szánja.

 A Fidesz azután határoz majd a parlamenti vitanapon való részvételről, ha azt a szocialisták benyújtják, de az ellenzéki párt szerint a magyar emberek nagyon is tisztában vannak az ország valós helyzetével.
    
Az MDF szívesen részt venne a vitanapon, de a helyzetértékelésen túl a megoldási javaslatokról is hallani szeretne.
    
Tóbiás József, az MSZP frakcióigazgatója a képviselőcsoport mai ülése után jelentette be: a szocialisták politikai vitanapot kezdeményeznek a parlamentben Magyarország valós helyzetéről.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!