Orbán Viktor ismét elkötelezte magát a nemzeti érdekek mellett

A Kereszténydemokrata Néppárt úgy látja, hogy Tusványoson a miniszterelnök ismételten elkötelezte magát a nemzeti érdekek mellett, amire mostanában talán még nagyobb szükségünk van, mint korábban. A nemzeti érdekek egyben európaiak, hiszen ezer éves történelmünk és kultúránk minden szála ehhez köt minket. A menekültekkel kapcsolatos feladatokat csak akkor lehet sikeresen megoldani, ha egységesen, az európai értékekhez tartva magunkat próbáljuk megoldani a migráció okozta helyzetet. 

A KDNP kiemelten fontosnak tartja ezzel kapcsolatban azt a tényt, hogy a magyar kormányzatnak volt kellő elszántsága megkérdezni a embereket a nemzeti konzultáció révén, hogy mit is gondolnak az illegális bevándorlókkal kapcsolatos kérdésekről.

Nem a magyaroknak, hanem az uniós országoknak kell felülvizsgálniuk, hogy az elmúlt évtizedekben migrációs politikájuk sikeres volt-e, sikerült-e integrálni a bevándorlókat, ők valóban teljes jogú állampolgárai lettek-e a választott új hazájukban, vagy másodrangú, frusztrált polgárokként élnek, ami komoly feszültségekhez vezet.

Magyarország az utóbbi években bebizonyította, hogy saját erőfeszítései gazdasági és politikai értelemben is hatékonyak, így sikerült elkerülnünk, hogy a görögországihoz hasonló kiszolgáltatott helyzetben legyünk kénytelenek élni.

Orbán Viktor beszéde a KDNP szerint olyan volt, mint amit egy tabukat nem kerülgető, szókimondó, hazájáért aggódó politikus mondhat.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!