Össztársadalmi kárt okoznak a szocialisták

10 milliárdokban mérhető kárt okoz Magyarországnak az MSZP kampánya az IMF megállapodás ellen. A Nemzetközi Valutaalap ittléte alatt a szocialisták újabb hazugságkampányba kezdtek, alaptalanul és hamisan azt állítják, hogy a magyar kormánynak nem célja a megegyezés. Ezzel a szocialisták ismét – kommunista következetességgel – elárulják a magyar embereket, a magyar érdekeket. Szerényebben viselkedjen az IMF delegációja előtt az, aki 25 milliárd dollárt kellett, hogy felvegyen tőlük saját gyalázatos tevékenysége miatt.

Minden a Haza előtt, főleg saját politikai érdekük – ez az MSZP jelszava.

Valójában a pénzpiacok bizakodnak Magyarország finanszírozhatóságában, a kamatok csökkennek, az adósság egyre olcsóbban teljesíthető, az ország biztosítási kamatfelára az idei mélypontjára süllyedt – ezeket az eredményeket veszélyezteti minden egyes szocialista hazugság. Az MSZP szándékosan el akarja bizonytalanítani a nemzetközi piacokat, amivel súlyos, 10 milliárdokban mérhető kárt tudnak okozni Magyarországnak, a magyar családoknak. Szándékosan ássák alá a magyarok által vásárolt állampapírok pozícióit, veszélyeztetik az emberek szerény tartalékait és megingatják a stabilizálódó forint árfolyamot, még súlyosabb helyzetbe hozva azokat az adósokat, akiket éppen ők biztattak devizahitelek felvételére.

Felszólítjuk Mesterházy Attilát: az MSZP tisztelje meg a vendéget, az IMF tárgyalódelegációját igazmondással.

Az MSZP elnökének szavaival ellentétben: akinek van szeme, már nem hisz a szocialistáknak, hiszen ők növelték 80 százalék fölé az ország GDP-hez mért államadósságát. Az MSZP célja valójában az, hogy visszavezesse Magyarországot abba a poszt-kommunista világba, ahol partnerség és együttműködés jelszavai mögé bújva eladósították a magyar embereket. Az MSZP elnöke vonja vissza a csaholó ebeket és a szocialista politikusok fejezzék be az ország lejáratását. Szerényebben viselkedjen az IMF delegációja előtt az, aki 25 milliárd dollárt kellett, hogy felvegyen tőlük saját gyalázatos tevékenysége miatt.

A kormány és az ország érdeke az IMF-fel való megállapodás egy olyan biztonsági pénzügyi mechanizmusról, amely tovább csökkentheti az emberek adósságterheit, könnyíthet a hazai költségvetésen úgy, hogy emellett a Fidesz-KDNP szociális céljait – a szociális adócsökkentést, a családok védelmét és a kiskeresetűek adócsökkentését – végre tudja hajtani.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!