Pad Ferenc nem tagadhatja le a múltját

Hiába próbálja Pad Ferenc, a szocialisták és Gyurcsány Ferenc tapolcai jelöltje letagadni múltját és felelősségét az iszapkatasztrófában. Pad Ferencet a Mal Zrt. felügyelőbizottsági tagjaként egyértelmű felelősség terheli a történtekért. Igen kínos a szocialisták magyarázkodása az ügyben, mely szerint nem lehet vezető tisztségviselőnek tekinteni egy felügyelőbizottsági tagot, és nem ő ellenőrzi a gátat.

Ha szerintük a felügyelőbizottsági tagság nem jár felelősséggel, ráadásul Pad Ferenc maga ismerte el, hogy nem is ért a munkájához, akkor pénzt sem kellett volna felvennie érte, főként nem három másik fizetés mellé. A hozzá nem értésből fakadó gondatlanság, a felelősség hárítása és az árun aluli privatizáció együttesen vezetett a katasztrófáig.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!