Pünkösd üzenete

Hétfőn megszavazta a koalíció a családtámogatások megnyirbálását, mely jól szimbolizálja a szocialisták családellenességét és munkaellenességét. Ez nem más, mint pénzbehajtás – közölte Semjén Zsolt heti interjújában. Pünkösd üzenetéről elmondta: a mindennapi dolgok csak akkor kapnak örök értelmet, hogyha azt áthatja az örökkévalóság. A KDNP elnök-frakcióvezetője üdvözölte az egységes Magyar Református Egyház megalakulását.

Hétfőn megszavazta a koalíció a családtámogatások megnyirbálását, mely jól szimbolizálja a szocialisták családellenességét és munkaellenességét. Ez nem más, mint pénzbehajtás – közölte Semjén Zsolt heti interjújában. Hozzátette: ehhez a húzásukhoz kerestek ideológiát, ami az lett: azért veszik el a családoktól a támogatást, hogy a nők menjenek el dolgozni. Több mint hiteltelen ettől a kormánytól, hogy a munkahelyek növelése érdekében lép fel, hiszen az egész MSZP-SZDSZ kormányzásnak a lényege az volt, hogy a munka jogát és szempontjait semmibe vették a multinacionális tőke szempontjai mellett. – Miközben az ország a demográfiai katasztrófa szélén tántorog, eközben Bokros Lajostól kezdve a mindenkori szocialista kormány a prést mindig a családokra tette. Ennek a következménye az, hogy ma már a nemzet léte kérdőjeleződött meg – jelentette ki a KDNP elnöke.

Pünkösd üzenetéről elmondta: a mindennapi dolgok csak akkor kapnak örök értelmet, hogyha azt áthatja az örökkévalóság. Ugyanakkor az örökkévaló dolgok felismerése kötelez minket arra, hogy az evilági dolgokban úgy munkálkodjunk, hogy az az örökkévaló értékekre mutasson. Pünkösd ünnepének van még egy olyan üzenete is, hogy az egyházi vallásos értékek, illetve a nemzeti értékek és nemzeti elkötelezettség, az nem hogy nem áll szemben egymással, hanem éppen egymást erősíti – fogalmazott az elnök-frakcióvezető. A KDNP frakciója teljes létszámban részt vesz a csíksomlyói zarándoklaton, úgy, mint mezei zarándokok a csíksomlyói Szűzanyához.

A KDNP elnök-frakcióvezetője üdvözölte az egységes Magyar Református Egyház megalakulását. Mint mondta ez a nemzet lelki egységét szimbolizálja és segít Trianon katasztrófájának a feloldásában.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!