Puskás Tivadar a Fidesz-KDNP szombathelyi polgármesterjelöltje

A Fidesz országos választmányának elnöksége egyhangú döntéssel választotta Puskás Tivadart Szombathely polgármesterjelöltjének – jelentette be Hende Csaba országgyűlési képviselő, honvédelmi miniszter a városban tartott sajtótájékoztatón.  Harangozó Bertalan, a KDNP megyei elnöke, Vas megye kormánymegbízottja jangsúlyozta: Puskás Tivadar jelöltségét a KDNP is támogatja.

A Fidesz szombathelyi választókerületi elnöke elmondta, hogy Puskás Tivadar 2010 óta Szombathely polgármestere. A vasi megyeszékhely az elmúlt négy esztendőben óriásit fejlődött, az iparűzési adóból származó bevétel 45 százalékkal nőtt, csak a nagyvállalatoknál több mint kétezer új munkahely jött létre, és 3,5 százalékra csökkent a munkanélküliségi ráta – sorolta Hende Csaba.  

Utalt arra, hogy Puskás Tivadar mentőorvosként (a nyugat-dunántúli regionális mentőszervezet szakmai vezetője volt) is részt vett a város közéletében. „Kiállt minden nemes ügy mellett, részt vett a polgári, nemzeti keresztény erők megmozdulásán” – mondta a miniszter. Miután 2006-ban a parlamenti választásokon listától bekerült a parlamentbe, elbocsátották, de a bíróság visszaállította a munkaviszonyát. Hende Csaba hozzátette: azért hurcolták meg, mert síkra szállt az akkori ellenzéki erők mellett.   

Puskás Tivadar arról beszélt, hogy jó irányban halad a város, ezt a munkát szeretnék folytatni. Bejelentette, hogy így 2016-ban műszaki képzés indul a Nyugat-magyarországi Egyetemen, miután az akkreditáció megtörtént. Az egészségügyben az utóbbi időszak legnagyobb fejlesztései valósultak meg, javult a szakmai ellátás színvonala.   

Harangozó Bertalan, a KDNP megyei elnöke, Vas megye kormánymegbízottja azt mondta: Puskás Tivadar jelöltségét a KDNP is támogatja.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!