Régi módszer, régi reflex – az MSZP leleplezte magát

Miután korábban hazudtak „reggel, éjjel meg este”, most képanyagot lopott az MSZP a kormány lejáratására szerkesztett agitációs-propaganda filmjéhez. A nyilvánvaló szerzői jogi törvénysértés miatt már sokan tiltakoztak, az RTL Klubtól a Terrorelhárítási Központon át Puskás Ferenc özvegyéig. A Kereszténydemokrata Néppárt elítéli a hazug és tolvaj módszereket, elítéli a törvénytelen gyakorlatot.
 

A KDNP közleménye:

Miután korábban hazudtak „reggel, éjjel meg este”, most képanyagot lopott az MSZP a kormány lejáratására szerkesztett agitációs-propaganda filmjéhez. A nyilvánvaló szerzői jogi törvénysértés miatt már sokan tiltakoztak, az RTL Klubtól a Terrorelhárítási Központon át Puskás Ferenc özvegyéig.

Az MSZP még mindig azt hiszi, hogy a nemzetközi proletár-internacionalizmus szellemében szabadon használhatja a hazai és a külföldi csatornák tudósításait. A filmben szereplő újságok bemutatása elárulja, hogy még mindig nem hagytak fel a sajtó és a közvélemény manipulálásával. A szocialista politikusok ma is a régi módszert követik, a régi reflexek szerint cselekszenek, semmit sem tanultak, csak a lejáratást és az elbitorlást.

A tiszta közélet és a politikai kampányok átláthatósága érdekében követeljük, hogy az MSZP hozza nyilvánosságra azokat a megállapodásokat, amelyeket az ATV-vel, a Hír TV-vel és más médiatársaságokkal kötött képanyagaik bemutatására.

A Kereszténydemokrata Néppárt elítéli a hazug és tolvaj módszereket, elítéli a törvénytelen gyakorlatot. A KDNP egyben visszautasítja azt a szándékos lejárató, aljas beállítást, amellyel az MSZP filmje a közoktatási államtitkár asszony munkáját bemocskolja. A kereszténydemokraták minden eszközzel támogatják Hoffmann Rózsát és a köznevelési rendszer folyamatban lévő átalakítását, az egyenlő esélyeket biztosító, minőségi közoktatás és a pedagógusok munkájának méltó elismerése érdekében.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!