Sajátos bája van az MSZP kezdeményezésének

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint sajátos bája van annak, amikor az MSZP etikai kódexet kezdeményez – reagált Harrach Péter frakcióvezető a szocialisták azon javaslatára, amely tizenhárom pontos etikai kódexet javasol a pártoknak az önkormányzati választásra.

A kereszténydemokrata politikus hangsúlyozta: a KDNP mindig igyekezett betartani a játékszabályokat. Harrach Péter az MSZP-t pártjához hasonlótisztességes magatartásra biztatta.

Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke, kampányfőnöke az MTI-nek úgy nyilatkozott, pártja egyáltalán nem tartja hitelesnek az MSZP-t etikai kérdésekben. Mint mondta, van valami diszkrét bája annak, hogy Hagyó Miklós, Hunvald György és „más, egészen kiváló önkormányzati szakemberek pártja” áll elő etikai kódexszel.
    
A Fidesz etikusan, jogszerűen, szabályosan fog kampányolni, ahogyan eddig is tette – közölte a politikus.

Háttér

A szocialisták sajtótájékoztatóján kiosztott háttéranyag szerint a kódex garantálná az október 3-i választás tisztaságát, szabályosságát, biztosítaná a részt vevő pártok, szervezetek, jelöltek etikus magatartását, egyben kizárná a tisztességtelen, ok nélkül személyeskedő és becsületsértő módszerek alkalmazását.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!