Sajnálatos, hogy a civilek kiszállnak a kampányfinanszírozási egyeztetésekből

A Fidesz-KDNP sajnálja, hogy a a Transparency International és a Freedom House kiszáll a kampányfinanszírozási egyeztetésekből – közölte Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója és Vejkey Imre, a KDNP országos jogi szakbizottságának elnöke.

A közlemény szerint ezután is részt vesznek minden olyan egyeztetésen, szervezze akár politikai párt, akár civil szervezet, amely a kampányfinanszírozás átláthatóbbá tételéről szól. Álláspontjuk szerint nem az a helyes út, ha ötszörösére növelik az elkölthető pénzek nagyságát, hanem ha nemzetközi példák alapján inkább mérsékelik a kiadásokat. Rövidítsék le és tegyék olcsóbbá a kampányt, erre irányult az a törvényjavaslat is, amelyet hétfőn benyújtottak az Országgyűlésnek – mutatott rá a két politikus.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!