Segítség a szerbiai árvízkárosultaknak

Ma délután pakolják tele azt a kamiont Somogyváron, amelyik szombaton hajnali 3 órakor indul a szerb határhoz, hogy az ottani Vöröskereszt útbaigazításának megfelelően megérkezzen oda, ahol a legnagyobb szükség van rá. Móring József Attila a KDNP országgyűlési képviselője kezdeményezte az akciót, aki a Somogyvári Polgárőr és Tűzoltó Egyesület tagjaival személyesen is részt vesz az adomány kiszállításban és a helyszínen adódó feladatok ellátásában.

A somogyvári iskolagyűlés hatására „mindenki hozzon 1 konzervet" akciót hirdettek, az önkormányzat a helyi palackozóból vásárolt ásványvizet küldi, egy öreglaki szállítási vállalkozó önköltségi áron fuvaroz. Somogyvár mellett Öreglak, Buzsák és Lengyeltóti lakói vettek részt a gyűjtésben. Az így összegyűlt kb. 1 millió forint értékű adomány értékét növeli az összefogás, és az amúgy nehéz anyagi körülmények között élő Somogy megyei települések önzetlen segítőkészsége.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!