Semjén Zsolt: „Soha nem az Egyesült Államokkal volt vitánk, hanem a Demokrata Párt ideológiájával”

Magyarország javítani fogja kapcsolatait az Egyesült Államokkal, hiszen „soha nem az Egyesült Államokkal volt vitánk, hanem a Demokrata Párt ideológiájával" – jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, miután a Vatikánban találkozott Ferenc pápával a szerdai általános audiencián.

A Kereszténydemokrata Néppárt elnöke (képünkön) üdvözölte Donald Trump megválasztását, hangsúlyozva, hogy a KDNP mindig is a republikánusokat tekintette testvérpártnak.

Semjén Zsolt úgy fogalmazott, hogy a balliberális nyomás ellenére az amerikai nép „nem hagyta magát belekényszeríteni az establishmentbe”. Hozzátette, hogy Magyarország javítani fogja kapcsolatait az Egyesült Államokkal: „nekünk soha nem az Egyesült Államokkal volt vitánk, hanem a Demokrata Párt ideológiájával” - hangoztatta a miniszterelnök-helyettes.

A KDNP elnöke úgy vélte, Donald Trump lehetőség arra, hogy visszatérjen a korábban Ronald Reagan képviselte republikánus politika, ami nekünk a szabadságot, Amerikának a nagyságot jelentette”.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!