Semjén Zsolt fogadta a grúz külügyminisztert [galéria]

A hivatalos látogatáson hazánkban tartózkodó Mikheil Janelidze grúz külügyminisztert szerdán a Parlamentben fogadta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. A vendéglátó hangsúlyozta, hogy Magyarország támogatja az EU vízumliberalizáció lehetőség szerinti mielőbbi bevezetését Grúziára vonatkozóan. A tárgyalás során a felek reményüket fejezték ki, hogy a befektetési és gazdasági kapcsolataink is hamarosan a kétoldalú politikai aktivitás szintjét fogják tükrözni.

A gazdasági együttműködés perspektivikus területei lehetnek, többek között: a mezőgazdaság, az energetika, a vízgazdálkodás, valamit a gyógyszeripar. A miniszterelnök-helyettes üdvözölte az országaink között korábban megindult közvetlen légi járatok adta lehetőségeket is. A két politikus nagy jelentőséget tulajdonított a kétoldalú oktatási csereprogramnak, a Stipendium Hungaricumnak, mely lehetővé teszi egyetemi hallgatók kölcsönös fogadását, ami mindkét fél érdekeit egyaránt szolgálja.

Fotógaléria

Semjén Zsolt fogadta a grúz külügyminisztert

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!