Semjén Zsolt a szocialisták abszurd államfőjelöléséről

Abszurdnak és arrogánsnak nevezte a Magyar Hírlapnak nyilatkozva Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke azt az ötletet, amely szerint még a jelenlegi kormányzat állítana jelöltet Sólyom László köztársasági elnök utódjául.

A KDNP elnöke szerint, ha ezt a szocialisták mégis megtennék, a leendő polgári kabinet visszavonná a jelöltséget. „Ezen az alapon akár huszonöt évre egyszerre három jelöltet is állíthatna az MSZP” – mondta a helyzet képtelenségét érzékeltetve.

Semjén hangsúlyozta, hogy az ellenzék azt a felvetést is elutasítja, hogy a magyar parlament „egy gombnyomással” szavazzon Horvátország uniós csatlakozásáról, valamint Csehország felmentéséről az emberi jogi charta hatálya alól a lisszaboni szerződés keretében.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!