Semjén Zsolt Indiában tárgyal

Indiában folytat tárgyalásokat Semjén Zsolt, nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes. Látogatása során a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke találkozik az indiai kormány igazságügyi és kisebbségi miniszterével, majd különböző magas rangú vallási vezetőkkel, a buddhista, a hindu közösségek, és a Krisna-tudatú Hívek Nemzetközi Közösségének előljáróival tárgyal – adta hírül a miniszterelnök-helyettes sajtóstábjának közleménye. 

A közlemény szerint Semjén Zsolt tájékoztatást ad a buddhista, a hindu közösségek, és a Krisna-tudatú Hívek Nemzetközi Közössége elöljáróinak, valamint az Indiai Iszlám Kulturális központot irányító muszlimoknak az egyházakról szóló új magyar törvény részleteiről, és a Magyarországon működő közösségeik jogállásáról.

A miniszterelnök-helyettes megbeszéléseket folytat az Indiába akkreditált apostoli nunciussal és az ázsiai ország katolikus püspöki konferenciájának vezetőivel az indiai keresztények helyzetéről.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!