Semjén Zsolt nyilvános bocsánatkérést vár a hvg.hu-tól

Semjén Zsolt, nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes nyilvános bocsánatkérést vár a hvg.hu-tól.  Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője közleményében azt írta: a hvg.hu rágalomhadjárata kifulladt, és az elmúlt napokban hiteles és kompetens személyiségek sora állt ki Semjén Zsolt becsülete, tudományos munkássága mellett, függetlenül egyéb politikai vagy tudományos nézeteiktől.

Havasi Bertalan emlékeztetett arra, hogy a vonatkozó dokumentumokat maradéktalanul nyilvánosságra hozták, ami által kártyavárként omlottak össze a hvg.hu irányításával koholt vádak.  

Hozzátette: miután a baloldali média ezen része emberileg és tudományos értelemben véve is Semjén Zsolt becsületébe gázolt, az a minimum, hogy nyilvánosan megkövetik a miniszterelnök-helyettest. Egy tiszta, jól hallható bocsánatot kérünk elegendő lesz –  fogalmazott Havasi Bertalan. Megjegyezte: ennek elmaradása esetén „a hvg.hu és a hozzá csatlakozó tollforgatók végleg a hiteltelenség mocsarába süllyednek”.

Nem kér bocsánatot a hvg

A hvg.hu szerkesztősége fenntartja Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes dolgozatai ügyében megfogalmazott állításait és nem kér bocsánatot. Így reagált a hvg.hu Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjének az MTI-hez eljuttatott közleményére.

A hvg.hu szerkesztősége a portálon azt közölte: fenntartja valamennyi, a november 18-án megjelent, Plágiumgyanú Semjén Zsolt doktorija körül, valamint a november 19-én megjelent, Plágiumgyanú: Semjén doktoriját a szociológián is elsütötte című cikkeinkben foglalt állítását, amelyekre – mint írták – „érdemi választ a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjének közleményéből sem kapott”. Ennek következtében nincs okuk bocsánatot kérni a miniszterelnök-helyettestől – tették hozzá.   

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!